Esittely

Olen Auri, perinteitä ja Suomen kulttuuria rakastava kansallismielinen nuori nainen.

Uskon ihmiseen, yksilöön. Sellaiseen, joka arvostaa itsenäisyyttä ja sitä, että saa päättää itse. Ihminen tietää omista asioistaan paremmin kuin mikään virasto tai viranomainen.

Haluan vaalia suomalaisia perinteitä. Omia juuria. Kulttuuria, luontoa, tapoja ja kieltä. Niitä asioita, jotka tekevät Suomesta Suomen. Asioita, joiden ansiosta herkistyn, kun kuulen Maamme-laulun tai Finlandia-hymnin. Asioita, jotka aina joulukuun alussa saavat minut kiitolliseksi.

Olen 26-vuotias ja kouluttautunut aiemmin ylioppilaaksi Oulussa sekä matkailupalveluiden tuottajaksi Inarissa. Tällä hetkellä opiskelen Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemialla yrittäjyyttä ja tiimijohtamista. Valmistun sieltä hallinnon tradenomiksi. Toimin myös tiimiyrittäjänä 21 hengen tiimiyrityksessä.

Vapaa-ajalla pelaan lentopalloa ja olen aina pelannut. Rakkaan lajini ansiosta tiimityö on tullut minulle tutuksi, olenhan kasvanut siihen. Joukkuelajissa, kuten politiikassakaan, ei pääse yhteenkään tavoitteeseen ilman yhteistyötä. Lisäksi seikkailen luonnossa ja yksi ehdoton lempipuuhani on patikointi maamme upeissa maisemissa.

Toimin tällä hetkellä Perussuomalaisten Nuorten 2. varapuheenjohtajana sekä Pirkanmaan PS-Naisten sihteerinä ja viestintävastaavana.

Palkkatöissä olen ollut 15-vuotiaasta saakka ja olen ehtinyt kokeilla asiakaspalvelua ihan laidasta laitaan, siivoojasta myyntiyksikön esimieheen saakka. Tiedän, kuinka rankkaa nuorelle on elää pätkätöissä tai ilman varmuutta töiden määrästä, jatkosta puhumattakaan. Tiedän, kuinka rankkaa on pujotella useamman työpaikan välillä, sovitella aikatauluja ja yrittää ehtiä levätä myös. Tällä hetkellä toimin koulun ohella myyjänä vaateliikkeessä.

Valitsin Perussuomalaiset ennen viime kuntavaaleja, koska arvoni kohtaavat puolueen kanssa parhaiten. Sen lisäksi, että olen syvän isänmaallinen, arvostan perinteisiä perherooleja enkä usko sukupuolihömppään.

Suomi on aina ollut ja tulee aina olemaan minun sydämessäni ja Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka on Suomen puolella. Ainoa puolue, joka pitää kansaa arvossaan.

Kuvat lumisesta Hossan kansallispuistosta. Aivan ihana reissu!

Me olemme kansa kansojen joukossa, yhtä hyvä ja yhtä arvokas kuin muutkin. Pidetään kansastamme huolta!

Arvostan syvästi kaikkia niitä, jotka ovat tehneet parhaansa, jotta jälkipolvilla olisi hyvä olla. Nyt on meidän vuoromme rakentaa yhdessä sellanen valtio, jossa tulevillakin sukupolvilla on hyvä olla.

-Auri Siika-aho, eduskuntavaaliehdokas

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://aurisiikaaho.fi/esittely/